Ⓥ Cannelloni met Spinazie en Champignons
Recept voor 2 personen
Ingrediënten
-
8-10 Cannelloni’s
-
250 gr champignons
-
1 teentje knoflook
-
1 blik tomaten in blokjes
-
75 gr edelgist
-
150 gr spinazie
-
2 el italiaanse kruiden
- voor de creme fraiche:
- 100 gram ongezouten, ongeroosterde cashewnoten
- circa 70ml water
- sap van een halve citroen
- snuf zout
Bereiding
- Snij en fruit de knoflook kort en voeg de gesneden champignons toe. Bak deze in 4-5 minuten zacht en voeg de spinazie toe en bak tot deze geslonken is.
- Schep het geheel in een vergiet en laat uitlekken.
- Maak je creme fraiche: voeg alles in een krachtige blender en voila
- Doe alles terug in een pas en voeg je kruiden, creme fraiche toe en evt wat peper en zout.
- Vul je cannelloni’s met dit mengsel. Je kunt hier een theelepel voor gebruiken.
- Leg al je cannelloni’s in een ovenschaal, smeer je geblikte tomaten incl de egelgist hierover
- Leg ze in een voorverwarmde oven van 180graden voor 25 minuten.