Ⓥ Gnocchi Ovenschotel met Courgette en Tomaat
Recept voor 3 personen
Ingrediënten
- 1 pak gnocchi
- 1 courgette
- 250 gr cherrytomaten
- 400 gr tomatenblokjes(blik)
- 1 ui
- zakje vega kaas, geraspt of broodkruim
- 2 tl italiaanse kruiden
- evt peper en zout
Bereiding
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Bak de gnocchi met wat olijfolie in de koekenpan op middelhoog vuur. Schep regelmatig door.
- Snijd ondertussen de courgette in blokjes, snipper de ui en snijd de cherrytomaatjes in kwartjes.
- Als de gnocchi een beetje kleur heeft, voeg je de gesnipperde ui toe. Voeg na een paar minuten de courgette blokjes toe en bak zo’n 5 minuten mee. Nu voeg je de tomatenblokjes toe en laat je dit pruttelen.
- Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en de Italiaanse kruiden, peper en zout.
- Doe de gnocchi in een ovenschaal en beleg met kaas of broodkruim. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven. Eet smakelijk!