← Terug naar overzicht

Ⓥ Kikkererwtenbowl Zoete Aardappel Quinoa Spinazie

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden en spoel de kikkererwten af en laat uitlekken. Spreid ze uit op een theedoek en dep droog.

  2. Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm.

  3. Meng de kikkererwten met de aardappelblokjes en garam masala en de helft van de olie.

  4. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25 min. Schep halverwege even om.

  5. Kook ondertussen de quinoa volgens de aanwijzingen. Meng de spinazie en de rest van de olie door de nog warme quinoa.

  6. Snijd de munt blaadjes fijn. Halveer de peper en verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Meng samen met de munt door de yoghurt.

  7. Verdeel de quinoa over de kommen, Verdeel de kikkererwten en aardappelblokjes erover en schep er een lepel yoghurtsaus op.