← Terug naar overzicht

Paksoi Stamppot met Geroosterde Cashewnoten

Recept voor 4 personen

30 min actief koken

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook ze in 15 minuten gaar.

  2. Snijd ondertussen de stengels en het blad van de paksoi in smalle reepjes en snijd de uien in halve ringen.

  3. Verhit een pan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten op middelhoog vuur in 5 minuten. Schep de paprikapoeder erdoor en laat afkoelen op een bord.

  4. Herbruik je pan en smelt de helft van je boter in om de paksoi en ui 5 minuten te bakken.

  5. Giet de aardappelen af maar bewaar een kopje kookvocht. Stamp de aardappelen tot een puree en schep alle gebakken groente erdoorheen, de kaas, de rest van je boter en evt wat zout en peper. Voeg wat kookvocht toe als het te droog is.Verdeel over de borden en strooi de cashew eroverheen.