Ⓥ Spring Rolls met Pindasaus
Recept voor 2 personen
25 min actief koken
Ingrediënten
-
125 gr mihoen/glasnoedels
-
1 komkommer
-
15 gr munt
-
pinda’s
-
mango
-
rode kool
-
lent-ui
-
avocado
-
14 rijstvellen
-
2 paprika’s (normaal of punt)
-
1 peen (of 150 gr peen julienne)
-
voor de saus:
- 1 teen knoflook
- 1 limoen
- 1 el (rijst)azijn
- 125 gr pindakaas
- peper op smaak
- grote scheut ketjap manis
- water om af te slappen
-
-
evt tofu voor erin of erbij
Bereiding
- kook de mihoen volgens verpakking gaar.
- snijd de komkommer en paprika in repen.
- snijd de wortel in julienne of in dunne repen.
- dompel een rijstvel in warm water tot hij zacht is.
- Haal het eruit en leg je gekozen vulling er in het midden op. Draai het heel strak dicht, uiteinden mogen open blijven.
- Maak je saus door alles te mengen samen en voeg genoeg water bij dat het niet te nat is, je saus moet aan je spring rolls blijven kleven.